huvudvärk

tjolahopp :)
nu ska jag snart lägga mig i sängen, träningen gick föresten skit bra!
imorgon får vi se vad som händer! puss på er

polen!


massor att göra!

har massor att göra, svara på mail, packa till göteborg, städa, fixa matsäck och så tänkte jag hinna läsa lite också. så nu, fuuuuull fart!


träning!

nu ska jag dra mig mot träningen, den slutar halv nio så hörs väl efter det!

polen!


BECK

hallådär
vi sitter hos mig och kollar beck, niceeeeeeeeee. snart är det träning. rätt dryg dag i skolan var det, taggad på lite träning. puss på er

lite tpl mode

nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig, sovmorgon till 10 mmmh


shohej dålig tjej..

åh jag är sämst.. glömer det viktigaste i tränigshallen, gick ju så jävla bra på träningen, och nu sket sig min kväll.....  nu ska jag mysa lite med mickan, elllllleeeeerrrrrrrr.... bais på allt.

hallliiiihallåååå

hejsvejs
vi sitter hos mig och tjillerillar litegranna sådära. idag har vi som sagt haft två prov och båda gick faktiskt bra! nu hade vi tänkt att vara här lite och sen är det träning för bådas del, och efter äre sleepover hos J. nice! hare brarååååå, pusshej

typiskt

åååh.. gjorde värsta inlägget så försvann allt.. .... orkar inte skriva om heheheheheheh
sa iaf att jag ska göra det sista plugget sen gå och lägga mig, vi hörs imorgon. p u s s & g o d n a t t

tjenare mannen

sitter och läser påde spanska och nk, boooooooring. försökte kolla film samtidigt också men det gav jag helt klart upp.. hade friståendeträning också, niceeeeeeee. imorgon är det antagligen en kort skoldag med massa håltimmar eftersom vi bara har två prov och inga lektioner. gäller att sätta sig bredvid någon som kan lite mer än jag.. inte väl förbered känner jag!

BRB

kladdkaka, te och plugg. fullfart!

plugg

sho bloggen
vi sitter hos mickan och pluggar inför spanska och natur proven som vi har imorgon, comån..
sen blir det småbarnsträning för min del, och vanlig för mickans del! men nu ska jag kötta lite. pusspåersålänge!

godnatten

sådärja, engelskan klar! nu ska jag nog lägga mig i sängen och vara ännu lite duktigare och läsa ut min tråkiga bok -.- imorgon så är det skolan och sen träning som gäller. och så måste jag köpa en jävla kalender så jag kanske kan hålla koll på någonting..
här har vi ett litet smakprov från alla bilder som blev tagna under polenresan, lägger upp fler imorgon. puss på er :)

yoooo peps

jarå, nu blir det sängen.. eller iallafall om ett tag men säger godnatt nu. pusspåer!


small town girl

aloooha!
nu insåg jag just min kaos-vecka jag har framför mig men en massa jävla plugg -.- nu har jag iallafall börjat på engelska grejen och så ska jag väl läsa lite till spanska + nk prov. fast det lär väl inte hinnas med.. menmen, back to work heheh. puss

skręcić w lewo

TJOOOO
nuuu kom jag hem från nadia för ett tag sen, vi drog dit dirket efter vi landade och åt våfflor!
kan ju börja med att säga att det var en aaaawesome långhelg. sjukt fin läsgenhet, grymt sällskap, galna kvällar och massa god mat! det blir nog bäst om iv beskriver det i bilder lite senare.. även filmer, woho! nu ska jag packa upp och även ta en låååång dusch, sen lär jag väl somna rätt tidigt om jag ska komma ikapp med sömnen lite..
well, vi hörs lite senare.. PUSS

Just Can't Get Enough

sitter fortfarande med plugget, har iallafall gjort klart det mesta men börjar bli trött på det här nu, sommarn önskar man va här också, fuck life...




goddag

hejhå!
jag kom hem för några timmar sen, idag var det engelska och idrott. båda gick bra faktiskt, gick lite tidigare från idrotten för att jag skulle och röntga mig, även de gick tummen upp sen träffade jag lilla fridisen som just lämnade mig för hon skulle på träning hähä, vi bakade lite och nu ska jag plugga lite tänkte jag.. blir ingen träning ikväll för min del. så nu, full fart!


dejt med john blund

nu ska jag gå och lägga mig.. ni har ju redan morgondagens planer så tänkte passa på....
grattis i 17 minuter förskott nattapatta! 17 år! woop
hähäähhähäääää snigga b-rudar!


sommarjobb...

hallihallå
försöker söka sommarjobb men går sådär faktistk.... har redan 3 veckor sommarjobb på gymnstikskolan, men lite mer chash lär man ju behöva.. så aa köttaaaarå!
imorgon är det engelska, idrott, röngten och träffa frida som gäller. kanske åker till träningen och kör lite styrka, men som det ser ut just nu blir det inte så. jaja, ska försöka lite till med sommarjobben. puess så länge!


16.26

hejhopp!
sov 13 timmar inatt, satan i gatan va skönt det var ska ni veta mmh!
kom just hem från träningen, så ska snart äta och göra allt sånt. även ska jag försöka göra klart en engelska läxa som ska vara inlämnad imorgon. så vi hörs sen! pöss

tja och tjarå

ska gå och lägga mig strax! så himla trött, kvällen har iallafall varit jättetrevlig!
imorgon är det träning och plugg som gäller. puss och godnatt hörni!

hemmamys

ikväll kommer cecilia, kalle och anna till oss, trevligt!
nu ska jag skriva klart de sista frågorna och sen göra mig i ordning lite. bloggar mer ikväll efter earth hour om jag orkar. puss


tjotjo

sitter just nu och försöker få lite plugg gjort.. går sådär måste jag erkänna.... åh..
har en engelska uppgift kvar och sen hade jag tänkt svara på alla frågor i boken till NK provet som är på onsdag.. många prov nästa vecka -.- bläää.. 


hoppas du har det bra far far away.. kom hem hel!

mmmh

det var ju våffeldagen igår, så nu kom mamma och pappa hem med ett våffeljärn, oja!


godmorgon solstrålar

här står allt till rätta ohyes!
igår var en rätt stressad johanna, så jag hann inte blogga.. på morgonen var jag hos idrotts kliniken i solna, efter det åkte jag till idrotten och vi körde lite gymnastik och andra bollsporter. Efter det gick vi till Fortum och lyssna på ett "föredrag" eller vad man ska kalla det, om energi och klimatet, en helt okej sallad fick man också!
När det var slut runt 3 sprang jag hem typ, eller jag mötte först upp tove på tc och sen tog vi sällis hem.
sen hade vi en riktigt skön kväll! nu har jag lite plugg jag tänkte ta tag i, full fart!

ge mig sommar..

nu ska jag välja kläder till imorgon sen gå och lägga mig, vi hörs imorgon!


packa vareeee

tjo!
nu är jag också hemma ifrån en lååång dag. känns det som iallafall.
efter skolan så träffade jag nadia, vigge, linus och jagger i stan. gick runt lite i gallerian, köpte två tröjor och sen drog jag mig hemåt. tog en liten powernap haha tills johanna helt plötsligt ropade på mig och stod vid min dörr, hähä :$
nu kom jag just hem från träningen och ska väl börja packa till poooolen, najs! är dock sämst på att packa och det tar 100 år. men jaja nu kör vi :)

överallt och ingenstans

pjuuuuuufff, äntligen hemma i lugnet igen!
känns som jag har varit överallt idag, hähä. tjejen som kirrar..... eller nått.... hmmmmm.. nu ska jag nog bara ta det lugnt, kolla upp hur jag ska åka imorgon och allt sånt dära baaaajs, ta en dusch ska jag nog också. sen blir det sova som gäller oja! mmh.. laaaaater :*


kaos dag!

hejochhå!
imorse tappade jag min plånbok på bussen på väg till skolan.. fick damp och sen så har jag massor att göra nu så har inte riktigt tid att blogga. vi hade iallafall bara en lektion så det var ju skönt iaf..
en buss schaför ringde just hem till oss, han har hittat den nu och jag ska hämta den halv 8, snacka om att jag vart glad! wiiiiiii!!!
menmen nu måste jag dra! vi hörs ikväll.

nu säger vi godnatt


gooodkväll

tjäääna!
vi kom hem till mig för ett tag sen, sleeeepover som gäller.. mmmmmh verkligen JÄTTE mysigt!!
just nu står mickan i duschen, låter inte riktigt som det, meeeen well. så snart hon är klar.... är det min tur sen ska vi bara chilla gaaaaalet och jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. allt för mig, tack och hej!

bara för kul så klippte jag mickans hår idag.. hihihiih och jag ägde, så boka tid med mig om ni behöver klippning!


mysrummet

tjaaaa vi sitter just nu i mysrummet iskolan óch våran spangska lektion börjar om 20 minuter ungefär. efter skolan ska vi tareeee lurre, stanna i stan ett tag för att köpa lite grejer, eller aa, mikeala skaaaaaaaaaa.
sen blir det tränig för oss båda. jaja, nog från mig. hejdå sålänge!

-

"I close my ears when words come flying out, I've heard them all before"

sov dags

kom just ut ur duschen, nu blir det sova av! 
kanske ett kappitell i svinalängorna om jag har tur, heeeeheeeh. puss och sov så sött!




tv dags..


standard

tjohej!
nu har jag gjort det vanliga, vilket är kommit hem från träningen, duschat och ätit! har lite grejer att fixa med nu och sen är det ju bb! haha illa, jag har verkligen fastnat i detdär nu -.- jag hoppades på att få åka med pappa imorgon igen.. men icke, så imorgon blire att gå upp tidigt, bläää.

tjugoandra mars

kom hem från träningen för ett tag sen som vanligt, kommer inte kunna röra på mina armar imorgon....... menmen, bra att träna armarna för en gång skull, har ju vart lite slappis med det under det senaste halvåret pga mina skadooooor, men jaja.
dagen i skolan va rätt skön endå, vi hade en undersökning på morgonen vilket gjorde att vi slapp 1½ timme matte, woopwoop. sen hade vi däremot en rättså seg geografi lektion. efter skolan fikade jag med natta och sen shoppade vi lite också, fick med mig en supersnygg byxdress med :D
nu tänkte jag kolla på lite off the map och äta lite gottigott som pappa kom hem med från taxfreeeeeeeeN hihi, caio sålänge!

off to schooooool

nu kör vi, matte och geografi på schemat idag!


godnatt!

nu är det verkligen sagt att sova.. jag ska upp tiiiidigt blä. imorgon är det skola, och sen träning.. ganska standard dag, ska försöka hinna med att kolla på ett par skor också. snart är det polen också, yesssss. men nu ska jag lägga mig, puss på er!

godkväll (godnatt)

kom hem för lite mer än en timme sen, har gjort det vanliga sedan dess. ätit, duschat och fastnat framför tv hehehe..
jag är super trött och orkar inte blogga mer så vi får helt enkelt höras mer imorgon!
snart ska jag slänga mig i sängen, pussochgodnatt!


tjenaaaa

nu har vi lagat mat och allt möjligt, becka hade köpt godis till mig också hihi. men nu äre big brother! full fart hejdå

duktig tjej

idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite faktiskt. bland annat läst iallafall en fjärde del utav boken. det kan vara en utav de sämsta jag läst. okej jag läser nästan aldrig böcker men den är iallafall riktigt långtråkig hittils. snart kommer beckis hem och resten av kvällen lär väl bestå av att laga mat med henne, kolla på bb och prata i telefonen, haha. nu så har jag stängt igen boken för ikväll och ska hitta på någonting roligare, ciao!

never easy


måndag

hallådär :)
jag vaknade runt sisådär lite över 12, och sen så tog jag faktiskt fram min bok jag måste läsa. duktig tjej. jag ska väl snart gå och ta lite frukost (lunch) och försöka få tag på becka!

facelook

Nu ska jag iväg och träffa emma, vi hörs efter tränignen. pusssssss



godnatt


hörs imorgon!


cheyN som planerar

hejhopp!
jag har hela veckan planerad tttttttyp.. imorgon är vi ju lediga, då tänkte jag försöka ta mig ut i det härliga vädret och ta en springtur, sen efter det träffa Emma. hänga at hennes place till träningen börjar. tisdag blir det fika efter skolan men natta som jag inte har träffat på hur länge som helst! onsdag träning, torsdag vill min syster shoppa med mig.. men får se om jag verkligen hinner det, sen fredag-lördag så ska jag vara barnvakt. men man kan ha kul för det! :)
nu ska jag kolla på off the map, hörs sen.

flickan som lekte med elden

nu blire film!

jag lever!

hejsan hörni!
nu kom jag hem för ett tag sen från min tre timmars långa träning -.- den gick iallafall rätt bra!
iallafall så gick tävlingen åt helvette kan man väl säga, vi hade jätte många som skadade sig eller var skadade sp vi kunde inte tävla.. jätte synd menmen! efteråt drog vi och bowlade + åt middag hela taget plus tränare, suuuper trevligt!
jag har typ inte hunnit äta nästan någonting sen igårkväll så nu är jag galet hungrig och ska väl gå och äta någonting innan jag avlider! :) puss på er

17.04

hejhejhej
kom just hem från träningen, känns som jag börjar alla inlägg så?..... 
sitter iaf just nu och kollar på min suuuupersnygga tapet :D det blev as snyggt, tråkigt att jag inte kunde visa hur det såg ut före vs efter.. i för sig fanns det inget att se innan eftersom det var en tre åring som bodde i mitt rum innan oss.. heheh lila vägg med älvor på (y) nej nu är allt som det ska, i princip. bara en spegel och nattygsbord som saknas. nog om mitt rum, nu ska jag äta och kanske få lite plugg gjort. eller bara sitta och kolla på off the map. hhihihi
pussssssssssss
(mickan lever, just so you know)


haaaang on

Gooooormorgon sverige!
jag har varit vaken ett tag nu, pappa väckte oss vid halv9-9 någonting för att han skulle tapetsera... hmm..
har ätit frukost och städat lite. nu ska jag hålla mig ur vägen för mina föräldrar när dom tapetserar mitt rum wiiiie! om dom nu kommer tillbaka hit någongång. sen blir det träning wooooho! jaja hejdå sålänge

off the map

hellååå, kollade just klart det första avsnittet av off the map, rätt bra faktistk. men nu ska gå och lägga mig. imorgon kommer pappa väcka mig tidigt för han ska tapetsera mitt och min syrras rum.. men men har ändå träning och måste åka vid 12 så antar att det funkar. så nu ska jag nog snart gå och lägga mig.
så godnatt fellows!

B&J

Upp till hemköp med lillasyrran och svulla hähähä..

just a dream




sho duktig

tro det eller ej, men jag har faktiskt fått lite gjort!
nu tänkte jag gå ut och sätta mig i solen för att sola lite hihihi kanske föjler svinglängorna med ut?

du säger att allt har förändrats, om jag ville skulle jag förstå




Godmorgon.
vaknade alldeles nyss, nu sitter jag bara här och kollar runt på bloggar och facebook. ska strax gå ner för att äta lite frukost! idag så ska jag... jag vet inte, tänkte gå och och springa och få lite plugg gjort men inget av det lär ju hända, höööhö. aja mer blogg sen. puss

glömsk

jag är så jävla hemsk.
godnatt.

tattoo

jag och henke snackade om tatueringar för en stund sen, vill tatuera mig!
något sånt här skulle inte vara helt fel..


mickan hääääär

sådärja!
nu har jag äntligen en lugn stund..
kom hem typ halv nio, då gjorde jag mat min min syrra och hennes kompis matilda. tacos mmmm! sen så har jag fixat med lite allt möjligt, bland annat med resan till polen. var tvungen att prata med pappa o det för mamma åker på tydligen till usa imorgon och lalalla, men allt gick bra! nu sitter jag och kollat big brother med becka och matilda, hähä. måste packa till västerås nu! tävling imorgon. pussssss hörs snart

just my luck


just nu med lillasyrran!

middag mys med syster

heeejjhopp!
kom hem för bara en liten sund sen, jag och mickan sov ju som sagt hos henne igår och idag har vi varit hos henke med linus, steff och august :) baka kladdkaka och bara toooog det lugnt. nu ska jag börja med middagen, pasta och köttfärsås mmmh. hejdåhejdåhejdå. :*

film diss


movie time

nu ska vi kolla film hihiiihihi söta tjejer

äntligen hemma hos mikaela

shooooo bloggen!
vi kom hem för ett tag sedan. vi har ätit pannkakor mmmmmmmmmmmmh..
mickans träning gick inge bra idag, inte min heller.. alla barn var jätte jobbiga och lyssnade inte på nått och typ bara sprang runt och aa.. menmen, så är det ibland, vissa träningar går sämre än andra.
mickan står just nu i duschen och jag sitter här.. sen ska vi titta på en rulle och fira med lite havre mmmmmh love life! ..or not..
men vi hörs mera sen hööörni, pusss


sitter atm i min supersnigga träningsoutfit!

@ willam

haaaallådär
vi lever och kom just hem till william, niceeee! hans mamma har bakat hihi. nu ska vi vara lite sociala.. eftersom william är så jävla social. naaaat. men sen så är det träning för både min och johannas del. efteråt drar vi båda hem mitt mig och äter pannkaka.. mm! sen är det sleepover at my place, supermysigt. puss!

godmorgon!

godmorgon på er!
vaknade för ett tag sen, ska äta lite nu och sen ska jag gå till bussen. ska möta johanna på st eriksplan runt kvart över nio. vi hörs efter skolan, puss!

Between The Bars



GODNATT CUTIES



<3


köttpåbena

tjoooooooooooobbbbbba allihopa!
jag är på bra humör för en gångs skull, längesen jag va det efter en träning som denna! köttade fys konstant i 2 timmar sen en riktigt lång stresch på det mmmmh. så fick man donken efter det också mmmmh ibland får man till det minnsan. men nu ska jag sluta vara eeeeekli och gå och duscha och sen längar jag slaggen dirrmode.
puss!

småbarnsträning

hejsaaaaaaaan
kom hem för ett litet tag sen, ska strax hoppa in i duschen och sen äta lite. har ont i huvudet efter alla skrikande barn som hoppar omkring och klänger på en! men ändå så är dom ju så gosiga.. för det mesta :) imorgon har vi sovmorgon, sköööönt. sen är det en viktig träning, och fredag är vi som sagt lediga. så imorgon börjar min helg! woho. nej nu ska jag duscha, hörs senare!

graaaaaaaap

chacha blooooggen!
vi har just bakat, jag vet tjockisar ihihihi..
sen ska vi äta och äta och äta och kanske och kanske och kanske plugga. jag är jääääätttetrött och typ så jävla otaggad man kan bli på träning ikväll........... men jag måste och måste och måste. okej.. det märks nog att jag är helt jävla efterbliven just nu......... tjaaarå
(nu ska mickan packa sin fittväska och jag typ.. kolla på...)


nu köer vi

nu är vi ombytta och klara för trääääning, tagg

goodnight

"The people you've been before
That you don't want around anymore"

MMMMH MATTE

hejhejjj!
gick fan rätt bra ikväll med matten :D tummen upp på den! bara en uppgift som jag inte klarade men den va mvg så det gör inte mig något eftersom jag blir glad om jag får g på hela matte b kursen. juste! vi fick tillbaka våra matteprov idag, fick ett starkt g på det. woopwoop!
nu hade jag tänkt tvätta håret och sen gå och lägga mig. trött chey häääär..
pusspåer!

svinalängorna

för typ en månad sen fick vi reda på att vi hade en bok att läsa, skriva om osvosv. men självklart så har jag inte ens lånat en bok fören igår -.- så nu ska jag försöka skärpa mig och läsa lite ändå..

pluggar

tjo, kom hem för mer än en timme sen, har käkat middag och nu sitter jag och pluggar matte med mor min! bloggar mer sen när jag har tid.. hejdå sålänge!

träning!

nu ska jag ut i det fina vädret och ta mig till träningen,
laddar upp med lite smoothie hähä!

l

iuohj

O.C

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggen!
tror att jag är hemma för första gången i år efter skolan ungefär :D eller känns så, haha! just nu sitter jag och kollar på tv och äter lite mellis  och snart ska jag iväg för att träna mina småbarn.
dagen har varit sjukt lång.. först en seg matte lektion sen en seg geografi lektion.. men aaa, nu ska jag äta upp, byta om och lite sånt sen ta bussen. så vi hörs med ikväll.
puss!

från i helgen


glider runt sådära

och så var skoldagen iallafall slut. jag och johanna skulle på nån grej efter, men vi hann inte riktigt så vi struntade i det. nu kom jag precis hem och ska väl äta, byta om och sen dra mig mot träningen om ett tag!
lite bilder från idag

00.08

nej nu måste jag sova, godnatt!

helgen


23.02

tjingeling!
nu har jag kollat beck, ätit kladdkaka och pratat med henke. trevligt,trevligt. nu är jag dödstrött och ska sova, eller aa. men som vanligt lär jag väl fastna här ett bra tag! imorgon är det en seg skoldag, och efter skolan ska jag träffa jonas ett tag och prata lite skit! sen är det träning vid halv 6 också!

dragon boy!


pjuuuuuff

heeeelllllllååå
kom hem för en timme sen ungefär, har ätit och fastnat framför tvn. just nu håller jag på att lägga upp videon på den sjuka killen vi träffade idag. hahhaha heeerregisses!
nu ska jagduscha sen sova, är helt slut! mer och bättre bloggning imorgon. japp det kör vi på. puss!

snart tillbaka ;)

nu ska jag ut med mamma en sväng och fixa lite grejer! hähä

döda cheyer

vi är döööööööööda
kom just hem till mig och vi ska snart dra till hallen. engelska lektion två timmar i början av dagen, sen så var det lunch och klättring. var jätte kul men sjukt läskigt! sen så tog jag, johanna, iris och johannes en lång fika i sickla där vi var. sen på hemvägen träffade vi en jätte läskig trollkarl som var typ lite yngre än oss. johanna filmade när han trollade på salsjöbanan för oss så det får ni se sen! sen chillade jag johannes och johanna runt lite! och det var iallafall våran dag. måsteeee dra nu, puss på er !
johanna, iris och vickan!

23.36

godnatt sötisar!
från och med imorgon ändras våra schema, så om man kommer sent måste man vänta en timme för att bli insläppt i klassrummet.. ajajaj! hoppas på att tågen går som de ska...
jaja sova vare!

six years

nu ska jag snart gå och lägga mig, en jobbig kväll har det varit, av många anledningar. men morgondagen blir garanterat bättre. skola, sen klättring. sen så ska jag och min mamma åka och fixa lite saker. senare på kvällen har jag andra planer, hähä! men nu ska jag ta emot de sista låtarna ifrån johanna och sen lägga mig i sängen! puss

söndags ångest

godkväll!
söndags ångesten finns där, imorgon är det måndag igen.. otagg.. lite roligt är det i allafall att vi har klättring på idrotten i sickla. och den ännu glada nyheten är att vi är lediga både fredag det här veckan och måndag nästa vecka så jag säger bara: tjoooooooooo långhelg <3
nu ska jag fixa mitt hår sååååå, vi hörs!


kul man kan ha

haha

då varje paus i solsidan då.. försöker lära mig massa glosor vi har tills imorgon, lycka till -.- imorgon är det även klättring efter första lektionen, roooligt ju. haha och juste idag, precis efter tävlingen kommer det fram en helt random kille till mig som jag såg inne på tävlingen och ba "du, grattis till 3 platsen.. och eh, tror du jag skulle kunna få ditt nr?" hahaha vem gör sånt liksom? aej, nu är det solsidan igen. puss!

tredje plats it is!

pjuuuuf. hemma igen, efter en jobbig dag. men rolig! tävlingen gick bra, brons blev det! kommer komma upp både filmer och bilder snart :) träningen efter gick också bra, körde pikvolt-rondat-flickis-sträck med helskruv, awesome! planerar att tävla på det nästa helg. då vi  kör svenska kuppen i västerås! :D
nu ska jag snart äta middag, oxfilé mm..

If I Die Young




Med ena foten framför

tjolahoppsanhejsan
kom just hem från träningen och nu sitter jag här vid datelidatorn och lallarrrrr. snart blir det middag med familjen och plastfarfar. jag.är.så.hungrig. sen blir det lite plugg och seeeeen kolla tv resten av kvällen, chilllllllhhh.. solsidan idag juuuuuuuuuuuuuuuuuu comån!
mer blogg sen! puss

godmorgon.

Vaknade för bara en liten stund sen, ska äta något lite snabbt sen åka och träna.
idag blir det bara fys för min del. menmen, fläääääska!
oooooldie

tävling

nu ska jag snart dra! efter tävlingen är det direkt 3 timmars träning så vi hörs väl fram åt kvällen.. puss

-

Lies Hurts

home

kom just hem från nad, där jag och massa andra sötnosar myste och hade massage. perfekt dagen innan tävling! han även träffa simon, micke och axel ett litet tag! nu ska jag packa ner lite grejer inför imorgon, sen så väntar sängen. imorgon hämtar nadia mig strax innan tio och så bär det av till torvalla sporthall? puss

nu säger jag godnatt


vem vinner och vem försvinner?

nu blir det massa gott, mys och melodifestivalen med familjen. 


lalalalalala girl

hola amigos!
nu har jag just ätit middag och håller på att fixa mig lite för att sen åka till nadia som sagt! ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare! PUSS

död.

hejhej!
jag kom just hem från hallen, vi körde hård fristående träning i 4a timmar med fristående uttagning till tävlingen som är om 3 veckor och nästa som är om 5 veckor. sen fick vi middag efteråt av våra gulliga tränare, pannkakor med glass och sylt muuums! så nu är jag helt slut och orkar inte göra något annat än sitta hemma, så det blir att kolla på melodifestivalen med la familiaaaa.
bloggar mer senare. pöss

16.03

sådär, då var man återigen hemma från träningen. jag har så jävlaaaa ont i mina benhinnor, så nu ska jag duscha varmt och kallt på benen och gå runt i benvärmare.. tydligen så man ska göra. sen så ska jag ta det lugnt hemma tills efter middagen då jag berger mig till nad och dom andra! hörs snart!

godmorgon

shalallalala, hej
nu vaknade vi för ett tag sen sådära. jag fick veta igårkväll att jag har träning idag med, kl 1. samma som johanna så vi tar oss till together liksom. just nu sitter jag och hatar lite, på en äcklig tjej vaaa. men jaja thats life. snart ska väl jag gå ner och joina johannisen på lite frukost. ha det bra sålänge, eller nått.

tjenare mannen

tjenixen! vi kom typ just hem. eller aa vi har ätit lite osv. våra riktiga planer för denna kväll gick inte riktigt vägen, men vi var iallafall hos henke ett tag! trevligtrevligt. nu så ska vi äte lite godis och mysa hihi.
btw, lite filmer kommer snart upp från dagens träning på lite trampolin.. i en sexig lila dräkt.. ellerrr*


far ooooooo flyg

tjooo henkes place!
vi sitter hos henke atm, mickan och henke lirar lite kort och ja sitter här och är dj! :D
vet inte hur länge vi blir kvar här men blir nog iallafall en stund till, blir sleeeep over at my place. myyyyyyyyys!
vi hörs imorgon.
pusspåergullisar


bye!

då var man klar, och ska snart röra mig för att möta johanna, sen till august. puss

bring it

förlåt mig, jag har varit vaken sen klockan 11 men inte bloggat.. oh no she didn't! hehehe
men jag har faktiskt inte haft tid, jag har rensat och plockat in och om massa kläder och annat i min garderob. gjort lunch, duschat och ska strax börja damsuga. sen ska jag fixa klart mig och leka med den andra halvan av den här bloggen! wiii :D
laaaaater dudes


happy face

godmorgon!
jag vaknade typ nyss, älskar våra lediga fredagar hähä. nu sitter jag och snackar med johanna om hur det blir idag, inte för att vi kommer fram till så mycket men jag ska ta en dusch nu och sen börja fixa mig. vi hörs väl snart ige, pussen

i'm on the right track baby

det är någon i mina högtalare som snackar, asså typ en sändning från ett flygplan eller typ rymden? haha dom typ mummlar om massa siffror och jätte random saker, man hör inte så mycket dock. men ändå..
imorgon ska jag sova läääääänge och sen träffa august och johanna! kvällen är inte så planerad men vi får se vad som händer!

woop

hemma från träningen! asbra träning vare också! dubbelsalton ställde jag till hårt i ström och strömmade även på pikvolt-rondat-flickis-sträck. eller aa det blev inte så sträckt men jaja nästan! nu är jag på bra humör och ska snart äta pannkaka. och så är det ju helg för mig nu, awesomeeeeeeee. hörs lite senare igen, puss!
random pic från en annan träning!

nu är det helg

hejsansvejsan
kom hem för ca en 50 minter sen, har just ätit middag. kykling burgare var det som stod på menyn oj så gott det var!
min idrott är inställd imorgon = att nu är det heeeeeelg woopwoop. om det är till någon tröst så ska jag packa in heeela min packnig från fjällen (som för tillfället ligger på golvet hähä) och dammsuga hela övervåningen och i värsta fall städa en kaninbur..
jaja, living the drem. ooooooor not..
nu ska jag gå ner och göra lite te och mysa med familjen! pusspåer


-

Viljan att vinna är starkare än rädslan att förlora

15.20

heeeeeeeej, hur är läget? :D
bra.
dagens film citat <3<3<3 inte alls drygaste personen på heeeeeela jorden.
aa men okej lite seriöst nu. vi kom hem för ett tag sen, träffade mikaelas trevliga kusin och så dryg steff.. nu ska vi äta och lite senare är det träning, tagg! PUSS

sunshine!

godmorgon! jag vaknade för en halvtimme sen, nu är jag klar och ska snart gå till stationen. nervööööööööös är jag också, usch och fy på att redovisa säger jag bara. nu är frågan vilken jacka jag ska ha? det känns som om det kommer bli för vart med vinterjacka idag.. hmm

sova vare!

sådärja, fastnade i telefonen i typ en och en halv timme.. mm men nu ska jag allt sova och sovmorgon imorgon har jag också! awesome. men då hörs vi alltså imorgon. puuuuuuuuss

hej bloggisen

kom hem för inte så längesen, har ätit middag. nu ska jag stax gå och duscha sen träna lite geo sen susselisussa!
trååååkigt inlägg.. tråkigt liv. what to do.. puss och godnatt!

21.47

då var jag hemma från småbarnsträningen också. jag tränade alltså inte själv, men ändå lyckas jag typ stuka foten lite halvt. inte så farligt men det gör ont nu men kommer nog gå över snabbt hoppas jag!
nu har jag just ätit middag osv. snart ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig! imorgon har jag västa läskiga redovisningen.. inte kan jag öva eller kolla på vad jag ska säga för johanna har allt det hos sig, men det löser sig!
såhär roade vi oss idag när vi skulle vänta 20 min på...


FÖR DE E SÅ

yeyeyeyyeyey
nu ska vi ut på äventyr. puss på er

tidig dag

hallådär
idag slutade vi halv 11, kind of awesome yes. egentligen hade vi ifs spanska kl 1 men vi kände att vi inte riktigt orkade med en och en halv timmes håltimme så det blev så!
men vi chilladerunt lite i stan och kom hem till M för ett tag sen. matte provet gick väl inte heller så bra, men jaja! nu ska vi göra massa saker, puss

mmh snickers

tjafan!
sitter och tröst äter snickers och sörjer över matte provet imorgon, haaaaaata matte b! känns ungefär som det är bara det våra liv handlar om just nu, hat :D menmen, vi lever ju fortfarande ellerhur? (änsålänge....)
min dag var tummen upp! kirrat 500:- presentkort för att jag var med i den där studien som tog en timme och jag fick göra massa grejer. blodprov ooooosv, sen på eftermiddagen var jag och röngta mig. det gick asum, somnade iförsig så tog inte så lång tid för mig som för alla andra woop!
nu frågar mamma om jag vill ha bulle, klart man inte tackar nej azz! hellre det än seeeemla.. tihi
efter det blir det slaggen dirr! godnatt :*


Bara för man saknar kvällar som denna!

paniiiiik

tjohej!
nu hittade jag nån minut jag kan hinna blogga på. jag kan fortfarande ingenting till mitt matte prov imorgon, blä. men har paxat en plats vid johannes så med lite tur så fixar det sig!
haha sen så har jag bokat en partyresa med mina vänner som sagt till polen. jätte random men kommer bli sjukt kul. dock jag jag redan bokat som sagt men inte pratat med min pappa om det än, inte bra inte bra. men det fixar väl sig som allting annat brukar göra. 
idag så var det väl en vanlig dag i skolan, sen så vare lite plugg att göra och även träning. fick reda på att jag är med i friståendet så det var ju kul, tävling i helgen. men nu så måste jag nästan sova, dom senaste dagarna har dödat mig. godnatt :)

mornmorn!

Godmorgon hörrni
nu ska jag sätta mig i bilen för att åka till den där studiegrejen. vi hörs i eftermiddag, om jag nu överlever..


g'night

nu orkar jag inte ha datorn på längre iallafall. om ett tag blir det sängen, godnatt!

nu ger jag upp för i kväll

nu får det fanimig räcka med matte för ikväll!
nu ska jag bränna en skiva, fixa lite annan musik sen gå och lägga mig.
ska upp med tuppen imorgon, godnatt på er!

Thinking What The Hell


stan

tjosan!
kom just hem efter att ha varit och shoppelishoppat lite med mickan i stora staden blaaaand annat. köpte en jeans jacka äntligen och solglasögon, vår/sommarkänsla på den!
imorgon har jag massor att göra, blir inte mycket skola då utan ska bl.a. till rönken så nu tänkte jag kolla upp vart jag ska. ciao!

måndag..

hejsan!
orkade inte riktigt blogga igår men kort om dagen var väl att jag vaknade hos bella, sen åkte jag till daniel och myste där tills min träning började. jag borde ha pluggat också men det tänkte jag göra nu istället, behövs.. !

Godnatt sötisar

imorgon är det skola, sjukt taggad på engelska.

tvtvtv

solsidan, timeout, varmamackor och snart börjar wallander. det kan inte bli bättre!

tummen upp på den

Stockholm!

woooooho jag är hemma peeeeeeps!
sååå skönt men kommer faktiskt sakna sälen lite, det va så skönt att komma bort ett tag.
oooooooooooj hörrni vilken skolångest jag har.. vi har matte prov på onsdag, död på matte b säger jag bara! ska ta och glo lite i matteboken efter det här inlägget.. rolig söndag, verkligen. nej upp med hakan nu!
middag blir det strax sen så ska jag även ta tag i lite andra grejer. vi hörs senare. pusssss


tjenaaaa

nu har vi fixat runt hela dagen och är nu hos henke. vi borde snart röra oss till bellson för att fixa oss, sen så ska vi möta upp josefin och anna och några andra! men vi hörs kanske senare, pusspuss


13.02

tjeniiiiiis
dålig jag är på att blogga.. så är det när man åker skidor hela dagen, ojojoj vad jag åker ska ni veta!
vi åt vofflor i backen idag, inte värt! vädret blåse nästan iväg oss och dom... hmm..
det blir nog inte mycket mer skidåkning idag, kanske bräda däremot hehehehe vi tänkte sno kalle och filips hihi buuuuus!
bloggar antagligen inte mer förns imorgon kväll då jag kommer hem! puss hej leverpastej

godmorgon!

bella - sjunger
bellas mamma - bella hur är det?
bella - jag SJÖNG
hahhahahahah
dagens roligaste, det vaknade jag av iallafall hihi. snart så ska jag iallafall ringa min pappa och fråga om han kan vara jättesnäll och hämta mig här, sen hem och packa ihop lite grejer sen shoppa med bella! ikväll blire partyyy.


skidsko disco

tjooooohej
landade just hemma hos bellson, efter ännu en träning. gaaaaaaah jag dör, helt slut. första lediga dagen imorgon, yessss. iallafall så var det värsta party i ishallen idag, hahah kolsvart och dj och massa, awesome. sen drog vi till steff och åt, bakade och massa saker. nu är jag som sagt hos bella och vi ska till nadia om ett tag typ, sen får vi se var vi hamnar senare, hehe. men puss på er!


random

och vi ska börja dagen med att åka skridskor, det är ju trots allt sportlov. hähähähä

fredag..

godmorgon!
och så var det fredag igen, och lovet är snart slut.. och behöver plugga men det kommer jag aaaldrig hinna, synd..
nu ska jag iallafall fixa mig lite och sen träffa steff, limpan och kanske bella. vi har massa saker planerade så bloggning blir det nog inte så mycket av idag. sen så är det träning ikväll och efter det drar jag och några till nadia och kanske bokar en resa till warszawa, 25-28 mars. haha en fest helg med dom bästa är aldrig fel, hehe. nej nu måste jag skynda mig lite. puss!

hörs imorgon!


15.37

hejsan!
hann inte blogga så mycket igår, men jag hade en mycket trevlig kväll iaf! mobilen har vart död sen igår också för er som försökt nå mig.. kom iallafall hem från nora för ett tag sen. jag har huvudvärk och tänkte chilla gaaaalet fram tills träningen börjar om typ två timmar.

Restaurang

Tjaaa! Kom just hem från en restaurang som ligger i hundfjället. Trevligt trevligt! Tror att jag strax ska börja gå och lägga mig för vi ska upp klockan 7 imorgon och åka till trysil woho! Vet dock inte hur det blir för tove för hon har fått feber!! :-( osis.. Menmen, what to do.. Puss och godnatt sötisar!

seeeeg

kom hem från träningen för ett tag sen. körde rondat-flickis-dubbelsalto nästan själv och ställde, woho. ikväll är det som sagt träning igen, fristående. men jag vet inte om jag kommer hinna gå.. funderar på att åka till värmdö med några vänner, till andra kompisar. men vi får seeee. nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta nått! PUSS

morgon träning..

hejsan hoppsan :)
jag vaknade för sisådär fem minuter sen, träningen börjar om en kvart och nadia kommer snart och hämtar mig, hehe. sitter och äter lite frukost för tillfället. är ganska taggad faktiskt, tänkte snurra massa dubbelsaltos woho. träningen slutar halv 1, hörs någongång efter det, adios!

Tonight I'm Loving You

tjingeling
hemma från friståendeträningen, rätt bra träning! imorgonbitti är det träning igen, även imorgonkväll. vilket lov!
förhoppningsvis blir det lite annat imorgonkväll också, fest + sova hos iris. funderar på att äta någonting, men inte middag för jag är av någon konstig anledning verkligen inte hungrig. sen så ska jag nog chilla galet och kolla film, perfekt.

yoyoyo sälen uppdat.

tjabbatjena!
sitter här och kom just ut från duschen efter att ha åkt en väda ute i skidspåren, ja jag åkte just några km längdskidor (dåligt väder idag, buhu..). jag är duktig och kommer ha massa träningsvärk imorgon! har ifs redan träningsvärk i vaderna, krall på mig.
imorgon ska vi åka skidor med jimmy! det ska bli kul, har inte träffat den kotten på ett bra tag :D
nuuuu ska jag mysa lite med folket här dvs. tove kalle och filip kanske några andra barn om dom är i närheten, är ju som sagt här med min plus fyra andra familjer!
ha en bra tisdagskväll så hörs vi mer imorgon :*


juhana!

kom hem ditt mongo, saknar dig här hemma!

hemma

hallå där!
jag och iris drog ju in till stan för planerat besök, lunch + shopping. men inget besök och ingen shopping för min del. istället tog träffade vi emma och tog en fika! nu ska jag packa ihop lite saker för ska till pappa, sen så är det träning. ikväll får vi se vad som händer..!

myyyys

godmorgon!
nu sitter jag hos iris och myser med hennes katt figaro, hihi. igårkväll åt vi middag i stan, stannade där ett tag ch sen tog oss till globen, där hon bor. vi har även kollat igenom hela säsong 1 av solsidan, awesome. om ett tag ska vi in till stan igen och fixa lite grejer, hehehe. vi hörs lite senare, puss!

RSS 2.0