blogg paus

kommer kanske tillbaka i framtiden. ha de så gött sålänge! puss!!!!
mvh joppan och mickan

de va inte igår

ojojoooooj va dåliga tjejer!
snabb genomgång av helg behövs ser jag här..
i fredags så vart det en springrunda på dagen, sen efter det så åkte vi hem till mickan och stekte gaaaalet. på kvällen bar de av in till stan en sund hos Johannes och sedan hem till Johanna w, trevligt trevligt!
sedan för min del igår så åkte jag ut med båten och kom just hem. nu tänkte jag lägga mig ute på verandan och sola. pusss!!!

välkommen in

dåligt med bloggen idag. ni får ursäkta, hoppas på en förbättring imorgon..
puss och godnatt


chillarn here

morsning korsning
kom hem för någon timme sedan från mormor och morfar, det var mysigt. vi fick middag och massa annat mysigt och gott. satt på deras balkong med hela tjocka släkten (mammas sida) för er som vill skriva ner det.
nu tänkte jag chilla galet ett tag till innan jag går och lägger mig. börjar som sagt klockan 12.30 imorgon. chill.


blommor och choklad

hejhopp!
jag kom just ut ur duschen, och ska snart äta middag! småbarnsträningen gick bra, dom gav oss tränare varsin blomma och choklad, åh så gulligt. imorgon börjar vi halv 1, sköööönt!
oj, glömde publicara det här som jag började skriva för en timme sen.. nu måste jag iallafall plugga, aaaah tråkigt.

laaaaaaaaaaaazy

tja fan
kom hem för ett bra tag sen. men har gjort lite plugg osv, fastnad framför tv och ätit litegranna.
dagen började bra men sen gick de nerför, fick reda på matteprovet.. fick mvg :D tjohej glad tjej!
efter det så chillade vi kvar i stan för att kolla på balklänning, men finns ju inte några bra i någon affär så jag tror inte de blir någon bal.. jora.. men.. snygg lär man ju inte va.. jaja är ju faktiskt 3 veckor kvar. vi hinner nog, kött!
nu ska jag och mamma åka iväg och fixa våra cyklar, sedan åka vidare till mormor och morfar på släktmiddag.
tjaaaaråå

to die for

nu säger jag nattinatti!

21.25

hejsan hoppsan :)
just ätit middag, kycklingsallad stod på menyn. träningen var egentligen inställd idag men jag och några andra träffades i hellan ändå och körde uppvärmning + styrka och stretch, nice! rätt död nu för det var skitjobbigt. har packat upp min väska, flyttade från pappa till mamma och jaaa. imorgon är det en vanlig skoldag, och efter ska jag träffa alexandra i stan och shoppa lite typ. sen så är det småbarnsträning, sista, så det blir fika och hela köret! nu ska jag försöka få några skoluppgifter klara, later!

weeey

heeeey
hemma igen, eller okej.. har varit de typ en timme hihi
men träningen med de små gick bättre än de flesta faktiskt endast två veckor kvar till tävlingen nu!
så vi körde igenom allting med rätt ordning och musik och hela köret.
dagen har varit helt ok. hade ju nationella i matte b.. gick sådär.. menmen, jag va där och försökte iallafall till skillnad från typ halva skolan :D sen så fick vi ju sluta direkt efter provet också. chill, då drog jag och mötte mickanpickan och sen chillade vi hos henne fram till träiningen.
allt för mig, tack å hej!

lever!

godkväll hörrni!
jag är helt sjukt trött och tänkte snart gå och lägga mig, men iallafall så var SM helgen sjukt rolig! tyvärr blev två skadade så vi kunde inte utföra tävlingen som vi planerat men vi kämpade oss igenom det och det blev rätt bra ändå :) lite bilder kommer komma upp i efterhand för nu är jag för trött för att lägga upp några! men vi hörs imorgon, puss

tjohej sträckt tjej

hallihallå
kom just hem från träningen, blev en supermiddag på det! mmh linas matkasse <3<3<3
gick bra på träningen förutom att jag nu har stäckt mig under foten, vaden, baksida lår plus framsida lår.. aj kan typ inte gå.. bra jobbat gringman!
skoldagen var skön, vi hade först engelska , gjorde typ ingenting.. hähä standard i stockholmsidrottsgymnasium! efter det var det idrott, rolig faktiskt (det var då jag sträckte framsida lår)! och efter det så chillade jag och mickan hem till henne.
nu ska jag dushca sen kolla på lite matte, har ju matte nationella imorgon.. 4 timmar comåååån!!!!

lipstick, right now

hej och hå
håller mig uppdaterad om sverige-finland matchen igenom fb och rop dereifrån vardagsrummer, hahaha. stå emot mängden ftw!
imorgon blir det engelska samt idrott i skolan, seg dag oja. nu ska jag byta tillbaka till min egen dator (sitter vid min systers)
tjaaarå

Danza Kuduro

howdy!
kom just hem från träningen. trött som 17on är jag nu..  så nu blir det äta sen duscha sen mysa med lite film och kanske något gott till de, om jag nu hittar något ätbart här hemma..
wellwell, pösspåer

träning, nu kör vi



dålig, men so what. nu ska här köttas

hemma igen

weeey
hemma igen från sjön, men oj så mysigt det var. mycket bilder vart de också på det underbara vädret. hihi
spela kort, bada, sola, grilla till middag och massa annant mys bara så himla standard. snart ska jag börja rulla emot min träning. men innan den tänkte jag lägga in lite bilder på datorn. så vi hörs senare emot kvällen! puss

00.20

godnatt så hörs vi på söndag någongång. puss

fredag den 13e

insåg just vilket tjat det var om det på facebook.. och blir ju bara tvungen att säga haaaaat på den 13e, det händer ju inte någonting idag. fan vilken seg helg detta kommer bli.. wäwäwä.
snart kommer våra gäster, blir middag med dom. sedan så sticker jag till tove och tjockar mig där resten av kvällen, wiho. hat på vädret också.. nej no more blogggggg today.. är bara neggo. haha jaja, vi hörs imorgon om jag hinner blogga då, ska ut med båten och kommer hem igen på söndag. puss!


sommar


göra lista

nu har jag hinnut med, plocka bort alla kläder och annat skit från mitt rum, gjort en engleska uppgift som förövrigt vart hur dålig som helst.. och gjort en idrotts uppgift. städat nikes bur och nu tänkte jag snygga till det lite på toan och sedan ta en lång skön dusch!

mer sömn åt alla

gormorgon hey
vaknade för en halvtimme sedan ungefär. idag, ska jag städa mitt rum och försöka planera något att göra under dagen. kanske blir grönan ikväll, johnjossi ska ha spelning där, men ja.. vädret är ju inte på topp och inte jag heller så får se helt enkelt. nu blir det frukost, hejs !

hörs på måndag!

hallådär
sorry om jag vart lite off, men fixat massa grejer, hade träning osv!
nu har jag iallafall packat klart och är helt slut och ska lägga mig i sängen. imorgonbitti drar vi och det kommer bli sjukt kul. ni kan kolla live på gymnastik.se om någon känner för det. kommer hem söndag natt så vi hörs på måndag, puss!

life is a bitch

nu ska jag kolla på film sen sova!
godnatt påer

hooooooooooooooouse babyyyyy

hejhopp
kom just hem från småbarnsträningen. gick faktiskt riktigt bra, satsa guld på tävlingen! vet inte om jag har nämnt det, men vi ska faktiskt tävla den 28-29 maj på lidingö, mot nio stycken andra lag och ja.. klart man satsar på guldet liksom ;)
annars har dagen varit nice som resten av veckan, har ju faktiskt helg nu också wiiihooo. dagen råå, först skola, då vi kollade på film på geografin och sen hade vi svenska i ca en halvtimme och slutade en timme tidigt efterskolan var vi med william och shoppade loss lite hähä, sen även hos honom ett tag och sen träningen ja..
men nu blir det pizza till middag, mmmh love life!

steker på en bulle

hej!
kom alldeles nyss hem, har ätit middag och lite sånt.
dagen har varit asbra! matteprovet gick ju kanon wii, mvg i matte b here i come.. eller...
sen bar de av hem till mickanpickan och stekastekasteka, i knappt fem timmar blev de, kanske lite förhårt.. ser ut som en hel tomat nu, iallafall i ansiktet.. men well, brun blir man iaf sen!!
efter det var jag tvungen gå på riskettan, en kurs som är obligatorisk att gå för att kunna få ta körkort. den slutade halv 8 och nu sitter jag här, med en vanlij bulle i käften. hähä..
nu tänkte jag ta ett dopp i min aftersun, så vi hörs senare :*

från dagen


sovdags


21.50

tjena!
sitter här och tar det lungt! åt middag för ett tag sen och tänkte kolla bb snart. när johanna drog på kursen idag åkte jag och träffade karro, vi satt på en bänk och snackade skit och myste i solen. sen hade vi våra småbarn att träna, som var jätte duktiga idag! jag är ganska bränd också.. ajaj. menmen, vi hörs kanske senare. pusspuss

If i were you

haallå eller
kom hem för en stund sen, ska kötta matte nu för vi har ju faktiskt matteprov imorgon, satsar mvg!
samtidigt pumpas massa gamla fjortis dängor ut ur mina högtalare. TAGgggaarrprrårårårårår
high on life..

party rocking in thaaaa house

heeeejjjjjj
vi kom just in från ett par timmar ute i bagdad <3<3<3 heheheh nerå, bara lite hehe
dagen har varit bra hittils, engelska np gick ju.. sådär typ.. jaja, försökte gjorde vi iaf! vi fick iallafall sluta direkt efter provet så blev en snabbis lunch på cypern, ojoj, många länder vi har hunnit med att steka i idag woopwoop så vi kör!
men nu ska vi få i oss något att äta och sedan blir de träning för oss båda.
hejsvejs sålänge!

godnatt!

hörs imorgon hörrni, puss på er

HeYyyy tomaaaten here

kom hem för ett bra tag sedan nu, fick fläskfiiille till middag hähähä tjohej mätt tjej. men nu blir det en snabbis in i duschen och sen blir de väl slaggen dirr, eller iaf förhoppningsvis.. brukar ju faktiskt gå sådär med de där ja..
meeenmen, tagga inför nationella imorgon också, lyssna/skriva delen i engelska.
pussssss och godnatt!
baaaaaaagdad <3<3<3

20.07

hejsan hörrni!
johanna åkte till sin träning för några timmar sen, jag har ätit och lite sånt. och JAG lagade faktiskt middagen, spagetti carbonara fick det bli :) nu ska jag kolla igenom matten lite, hörs senare. puss

dagen på bild

-.-

level

hej och hå
vi steker ute atm och har gjort det sedan två timmar tillbaka, oj vilka peppisar vi komemr vara imorgon hihihihi
naaaajs skoldag idag, bara en lektion som gick asbra. vi gjorde muntliga i eng np nice :D
nu ska vi nog steka lite till, japp. puss

LALALALA

ALLALALALALA syns dehär?

måste säga att jag är tagg på båtlivet



haaaaallooo
de är något fel på blogg.se? inläggen som man publicerar visas inte på bloggen.. eller är de bara min dator som knasar som vanligt..?
tobbe drog iaf just och nu ska jag väl ta och göra mig i ordning för sääängen, ladda för imorgon då vi har nationella i engelska woooooooho... även idrott.
så, vi hörs mer imorgon. hejsvejs för idag.

19.20

nu kom jag typ just hem från träningen :) gick bra, bestämde lite vilka som kör på tävlingen och ja, tog det rätt lugnt! nu så ska jag snart äta, kyckling burgare, mmmm. senare ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysaaaa. imorgon är det skola, ingenting speciellt som händer om jag inte har missat nått? efter så ska jag ta en titt på stan och köpa tävlingstricåer och förmodligen förträningslinne, najs.
och här har vi oss, så jävla grymma :)
<3

pjuuff..

äntligen hemma igen efter tre tunga timmar. fick panik av alla ord som man inte förstod ett skit av. gaaah.. känns som man aldrig kommer få in allt, herre min skapare!
menmen, nu ska jag väl göra något roligt istället, verkar inte bättre än att tobbe kommer hit om en stund. nice mannen! hörs senare, pöss

sunshine

hello there :)
igår var det trevligt faktiskt, dorg till limpan ett tag och sen tillbaka hem till dom som var här :) och innan så jobbade vi ju på cpring cross, helt okej, jobbade iallafall i solan! blev jag helt ner ritad med typ whiteboard fast vatten fast.. sen så fick therese en flaska poweade över sig, också rätt kul hihi.
jag vaknade faktiskt för ett tag sen, och nu hade jag tänkt att gå ut och sola!
igår

solpaus

hejhopp
vaknade för drygt en timme sen, blev direkt ut i solen och sola med och en äggmacka på det mmmmh
idag blir de solasolasola tills klockan 4a då jag ska gå handledarkursen för att kunna övningköra. woopwoop va gör vi nu kör vi ähähähähhä
jjaja, ut i solen igen :D (taggad tjej på livet idag wiii)

home sweet home

hejsss
säääämst bloggning idag, men har inte hunnit.. vaknade som sagt vid 1, grymt skön men ville fick lite ångest. sen färgade jag toves hår rött! ojoj, men snyggt blev de. sen fixade jag mig lite och åkte till mickan på middag, mycket trevligt måste jag säga. efter det så drog jag till rålis med massa folk från gamla skolan plus massa andra, va rätt chill sisådär. nu tänkte jag se en film och käka upp mitt godis, ihihi
godnatt vaa


godmorgon..

jag vaknade nu.. och kollar ut.. så är de asfint väder fml.
jaja, ska göra mig iordning lite snabbt sådär, för att sedan gå till tove och färga hennes hår. eller om hon kommer hit, vet inte riktigt.
sitter med frullen just nu, blev en pizza hähähä flesk, så vi kör!
senare blir det iallfall middag hos mikaela och efter de så vet jag inte vad jag ska göra.. vi får helt enkelt se vart världen tar mig.
men vi hörs sen, pussssss

update

tjenare!
för tillfället sitter jag och pratar i telefonen med daniel, hahah. och nu hade jag tänkt att gå och lägga mig snart, upp om typ 7 och en halv timme, blä. men vi hörs imorgon, puss påer!

One In A Million

tjingeling
dagen var trevlig. vi köpte present till vår kompis Limpan från hela laget, det blev en lektion i pole dancing och lite kläder, nice! efter det drog vi hem till steff och sen var det träning. som faktiskt gick bra, lite ont i fötter och väldigt i benen. på tisdag ska jag iallafall till någon sjukgymnast eller nått och försöka göra nått åt benhinnorna, finns typ inget att göra men aa. nu har jag precis ätit en tacosmiddag och resten av kvällen blir det filmmys, eftersom kl 8.02 går mitt tåg imorgon, ska upp 7 typ, kul. ska jobba på springcross med hela laget.
efteråt blir det ju som sagt lite gäster, sen ska jag försöka ta mig till limpan. där har ni min morgondag, blir nog bra. nu ska jag mysa vidare, later!
frås senast vi jobbade på dess spring lopp

bakom mina solgalsögon

sådärja, nu är jag hemma igen.
blev först ett syntest för att kunna ta körkort sedan åkte jag till stadsbibloteket för att lämna tillbaka ett par böcker. hann även fynda lite snygga grejerdär på odenplan woopwoop.
nu ska jag städa övervåningen, som ja egentligen skulle gjort igår. hähä.. sen ska jag ta en dusch och sen får vi väl se vad jag gör lite senare. pössN

godmorgon

japp, vaknade just! nu ska jag fixa mig lite och klä på mig, sen ska jag in till stan och möta steff! hörs senare!

ut och fara

nu ska jag ut på en sväng, vi hörs väl om några timmar!

du är en på miljonen

hej.
just nu försöker jag ladda med lite ny musik, men måste säga att de går sådär.. imorgon så ja.. de är frågan.
nej men jag ska försöka pallra mig någonstans för att göra ett syntest så jag kan gå handledar kursen på söndag, ska börja övningköra woopwoop.
sen på kvällen vid 7 ska jag hjälpa till nere vid båten, vi ska sjösätta den imorgon och de är en massa grejer som måste fixas. kanske blir en invigning också, sleepover.. men jag är mycket tveksam, men får se imorgon hure blir.
nu tänkte jag inte blogga mer, utan de får bli imorgon. johanna singar ut. hejdå.

jag är kär

gaaaaaaaaaaaaaaah jag dör

hemma

tjenaretjenare
nu har jag just ätit middag, kom hem från träningen för ett tag sen och ja, nu är det criminal minds till tio, sen fortsätter det med bb. tv kväll, japp. imorgon är iallafall jag ledig, vi har löp träning i skolan men det pallar inte mina benhinnor eftersom det är träning igen senare på kvällen. ska till stan med steff och handla present till limpan! later!
tjena

Someone Like You

tjollahopp
jag kom hem för två timmar sedan sisådär. blev ingen träning för min del idag med småbarnen eftersom de bara var ungefär jag som kunde komma av tränarna. rätt skönt eftersom vi har rätt mycket i skolan just nu och jag har just gjort klart geografin tjoho! fan va grymt serni! jaja nu ska jag fira med lite vegetarsk mat.. jippie min favorit.. sen får vi väl se vart världen tar mig hähähä later!

träning

enough plugg, nu ska jag snart gå till bussen mot träningen! puss

bajs plugg


klockan är mycket, vad gör vi? nu kör vi!



mmmh taggarå, inte pluggat ett skit på svenskan.. så ska försöka banka in de ja inte kan.... waaaa varför sitter man alltid såhär i sista minut?!
jaja, lets go! godnatt påer!


godnatt!

nu har jag försökt lära mig allt inför provet imorgon, samtidigt som jag kollade bb. haha gick väl sådär?
imorgon är det skola som sagt, geografi sen sv prov.. efter det ska jag träffa becka en snabbis i stan och sen plugga med johanna? sen är det träning och ja, vi hörs någongång imorgon! PUSS
haha jättemobbade

riktigt bra humör

jena läget!?
träningen slutade för en timme sen ganska exakt farris, har ätit middag just och ska strax hoppa in i duschen. längesen jag mådde såhär bra efter en träning ska ni veta! har iförsig inte tränat nu på 3 veckor, men verkligen allt klaffade idag! woho. leaving the dream.
imorgon kommer vara en jobbig dag, dock är jag inte de minsta orolig fast jag borde vara det, "redovisning" för klassen om vårat arbete som är ungefär halvfärdigt.. och svenskaprov som jag inte har pluggat de minsta till.. ajajaj. men men tänkte sitta bredvid någon som har då kommer de gå galant serni :D
men nu så, duscha vare!


ett år sedan.

läget

TJENA läget?
vi är hemma hos mig, och har pluggat lite och sådäraaaaaaa. imorse försov jag mig en timme och 20 min. och vi hade nationella som första lektion, skyndade mig som en liten häst. men sen så när jag nästan är framme, så hade provet flyttats till kl 10. tur man haaaaar jaaa. sen var det lunch och till sist spanska, då vi bara satt och chillade hihi. nu blir det andra bullar, pusshej

sängen




kötta mvg

hej och hå
min dag har varit ruskigt seg, har inte gjort ett skit typ. skrivigt en del på geografin och gjort lite matte, oj så jag kommer få mvg på matteprovet nästa veckan.. eller nått ;) hähä..
nu tänkte jag ta en dusch, för de behövs! sen ska jag försöka kirra lite ny musik till ipoden tänkte jag! eftersom spotify har fått damp och man bara får lyssna 10 timmar i månaden (?) inte helt ok.
så nu kör vi!

tisdags kväll sådära

hejs!
kom hem för typ en timme sen, åt just middag och ska återigen packa upp väskan som väntar på mig. är hos mamma igen, så jävla segt att flytta fram och tillbaka hela tiden. imorgon är det nationella i eng, kuueeel.. nat.
skoldagen idag var helt okej faktiskt, hade sina roliga stunder liksom. känner att jag börjar prata osammanhängande nu, bäst jag slutar, ciao!

nu blir det frukost!

hejsan, mådde inte så bra imorse så blev hemma dag för mig idag.. dock inte så bra eftersom vi har en del plugg att hinna med. så sitter nu och skriver för fulla muggar. men nu blir de en liten paus eftersom jag inte har ätit något sedan jag vaknade. så vi hörs sen, bye!

23.19

tjenare mannen
julia gick just hem, kom kom över och kollade bb. vi bor ju faktiskt bara 5 meter ifrån varandra hihi. nu så ska jag fixa lite grejer, och juste!!! jag hittade mina nycklar.. HEHE låg i väskan, lite förvånad varje gång..
imorgon är det skola, sen träning och lite annat. vi hörs imorgon. gonatt!

säg walla

trött på att sitta vid datorn och inte göra något, trött på att inte sova länge, trött på att livet är som de är.. trött trött trött vare här.
oj vilken depp text de blev.. sorry tjejer för många killar.. nej okej.. ska nog sova nu.......
godnatt.
k nått mer inlägg såja


k, nått mer?

ey!
kom just hem från hallen, blev lite små styrka och kolla på de som tränade.
eftersom mikaela har berättat allt om dagen så tänkte jag bjuda på lite bilder.
blev inga bra.. men, här har ni. en från östermalms ip och en från cajsa warg!





nu ska mamma hjälpa mig med lite matte, så vi hörs lite senare!

bada!

hejsan hörrrni
jag har just ätit middag, kyckling rulle blev det om ni undrar. just nu sitter jag och tar emot lite musik av william och ska snart bada, i badkar då alltså hehe. den såkallade skoldagen var att ligga på en gräsplan och kasta gummi på varandra. i tre timmar? mja ganska onödig dag faktiskt ;) sen drog vi till C.W och sen till kunskapsskolan och hälsade på! vår gamla skola alltså. sen var vi lite med pojkarna från kss och tillsist drog jag johanna william och oskar hem till w. kollade grease, världens bästa!
naej nu blir det bad, puss

23.10

tjenare hörni :)
sitter här och myser i min one piece hähä! julia gick precis, jag becka och jullis har myst och kollat bb. skön kväll och funderar på att lägga mig! imorgon är det fotbolls gymnasiaden? mm kul.. sen ska jag och johannis hälsa på cajsa warg, ojoj!

mitt hjärta vägrar mig


träning, adios


tjohej dålig tjej

hejhopp
ursäkta uselbloggning den här helgen, men har inte haft så mycket tid..
igår på dagen vart de snabbstädning och fixa sig snabbt för att sedan rulla in till stan och direkt när jag kom hem skulle vi iväg på middag hos olivia, och efter de bar de av till trevliga viksjö. kom hem och sov med min syster och hennes fyra kompisar som var här, nu ska jag ta hand om lite skadade småbarn som jag råkade orsaka.. så mer update later!

lalalala



1 maj!

hejsan svejsan !
kom just hem från bellson, där jag sov igårkväll. var roligt igår faktiskt, var hos catta som sagt och gjorde lite allt möjligt! jag håller på att dö av hunger så ska nog ta mig någonting att äta. lite senare är det träning och efter det har min familj planerat familjemiddag, så aa. m en vi hörs lite senare! puss

RSS 2.0